2008. szeptember 13., szombat

Hordozós séta szept. 21.


Az Európai Mobilitási Hét keretében idén is szeretettel várunk mindenkit- aki hordoz,- aki szeretne hordozni,- aki beszélgetne vagy kérdezne a témáról,- aki szívesen kipróbálná a testközelben hordozást.
Találkozzunk 2008. szeptember 21-én (vasárnap) 10 órakor a Mobilitás Hét „Civil Utcáján”, ami idén a tervek szerint az Andrássy út Dózsa György út felöli végénél lesz (az Andrássy út ezen a napon le lesz zárva az autók elől).Onnan együtt sétálunk a Városligetbe, ahol a Vajdahunyadvár és a Petõfi Csarnok közötti réten telepedünk le és kendős játékokkal várunk kicsiket és nagyokat.
Ha teheted, hozz magaddal egy kis süteményt, egészséges harapnivalót vagy gyümölcsöt a közös piknikhez!A városligeti program kb. 14 óráig tart, de a Mobilitás hét „Civil utcáján” a „Babahordozás” pavilonnál egész nap (10-19 óráig) várjuk a hordozás iránt érdeklődőket: lehetőség lesz különféle hordozóeszközök kipróbálására, beszélgetésre.
Ha további információt szeretnél megtudni az alkalomról, kérdésedet írd meg az info@hordozas.hu címre.
Ha szívesen népszerűsítenéd környezetben a programot, küldd el ezt a linket ismerőseidnek vagy nyomtass egy szórólapot.A programot gyermekeiket hordozó édesanyák szervezik: Jakab Eszter, Ónodi Ágnes, Szentmarjay-Kertész Lívia és a Mamami lelkes csapata.

Nincsenek megjegyzések: